Kök

Vi är sedan hösten 2022 återförsäljare för  Funkiskök och Smegs vitvaror och har showroom för köken på Gibraltargatan 54.
Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer. Du kan även gå in via Funkisköks och Smegs hemsidor.

Funkiskök
Funkiskök tillverkar sina kök i Sverige och de använder bara naturliga råvaror. Köken har massiv furu i stommar, hyllplan och lådor. Luckorna är i massiv furulamell och HDF.
De flesta beslag är tillverkade i Sverige. Funkiskök är ingen lagervara utan byggs för hand efter beställning.
Vi visar de tre olika modellerna Original, Modern och Modul i vårt showroom. Utöver Funkisköks moduler visar vi olika bänkskivor och blandare som kan väljas till.

Klassisk funkis med överfalsade luckor

Funkiskök Original är ett kök med rötter i 30- 50- talet. Luckor och lådfronter är överfalsade och har en mjuk rundning/radie mot stommen vilket ger ett tidstypiskt och mjukt uttyck. Luckorna hänger på ett klassiskt, överfalsat gångjärn i förnicklat stål.

Tidlöst och avskalat ramkök

Funkiskök Modul är vår mest tidlösa köksinredning för såväl modern som äldre, befintlig arkitektur. Ett lätt och avskalat uttryck där luckor och lådor ligger i liv med stommen. Med hjälp av färgval samt val av bänkskiva och stänkskydd kan de här köken passa lika bra in en nyproduktion som i en sekelskiftesvåning.

Modern funkis med stilrena linjer

Funkiskök Modern är en tidlös köksinredning med sitt tydliga ursprung i våra Original moduler. Här har vi valt att låta stommen ta lite mindre plats för att ge ett modernare uttryck. Luckor och lådfronter är överfalsade och har en lite skarpare rundning/radie mot stommen

Smeg
Smeg är ett Italienskt familjeföretag som grundades på 40-talet som gör vitvaror och köksprodukter. I vår utställning visar vi några av deras vitvaror men hela sortimentet kan beställas hos oss.