Om oss

Vi har vårt arkitektkontor, galleri och showroom på Gibraltargatan 54.

I showroomet visar vi Funkiskök, svensktillverkade kök i massivt trä och Smeg, vitvaror från Italien. Vid vissa tillfällen har vi konstutställningar.

Vi har en konstnärlig utbildning med en gedigen kunskap om kulörer och material. Vi jobbar med offentliga miljöer, kommersiella miljöer och med privatpersoner. Oavsett vilken miljö vi formger tycker vi det är viktigt att få en omsorg i allt från detaljer till helhet. Om möjlighet ges i projektet ritar vi även anpassad inredning vilket kan resultera i en produkt som lever vidare på egen hand.

Vår ambition är att arbeta med hållbarhet så långt det går. I inredningsprojekt försöker vi om det är möjligt att tillvarata och förändra befintlig inredning och till denna addera återbrukad och i vissa fall ny inredning. I projekten kan vi även leverera inredning och samarbetar då med både företag som erbjuder återbrukade möbler och företag som producerar och säljer nya produkter.

Vår kompetens är stor när det gäller att jobba yteffektivt med planlösningar. Vi har också god problemlösningsförmåga att funktionsanpassa lösningar utifrån specifika behov och önskemål. Vi arbetar över hela landet även om vi har haft de flesta uppdragen i vårt närområde på västkusten.

/Catharina Charléz och Kinna Brunius