Inredningsarkitekt Göteborg

 

Välkommen till Konkret Studio – en erfaren, kunnig och serviceorienterad inredningsarkitekt i Göteborg.
Vi arbetar med inredningsprojekt i offentliga och kommersiella miljöer samt med privatpersoner, alltid med omsorg för minsta detalj.

Inom både privat och offentlig inredning kan vi erbjuda lokalanpassning som inkluderar planlösning och färg- och materialval. Vi arbetar med fast och lös inredning – alltid med hållbarhet och kvalitet i fokus.

Kontakta oss idag så får du hjälp med ditt projekt av en kompetent inredningsarkitekt i Göteborg!

Hållbarhet i fokus för oss

Vi strävar alltid efter att arbeta på ett så hållbart sätt som möjligt. När våra inredningsarkitekter genomför ett projekt är målet att maximera användning, återanvändning och omgestaltning av befintlig inredning. För att uppnå detta lägger vi till både återbrukad och i vissa fall nytillverkad inredning.

Vi kan också erbjuda leverans av inredning i samarbete med företag som specialiserar sig på både återbrukad och nytillverkad inredning. Med vår långa erfarenhet inom inredning vet vi hur man bäst utnyttjar ytor genom att använda smarta planlösningar, effektiv förvaring och andra metoder.

Vi är vana vid att lösa problem och kan skapa lösningar som helt anpassas efter kundens önskemål och behov. Våra uppdrag som inredningsarkitekter fokuserar främst på Göteborg och närområdet.

Privat inredning

  • För att vi ska få en riktigt bra grund att stå på redan från början bokar vi in ett första möte där vi lägger upp en plan för projektet. Vi inspekterar på plats, pratar igenom dina önskemål och tar fram en moodboard.
  • Inredningsförslag. När vi har fått en klar och tydlig bild över vad som behöver göras sätter vi igång arbetet. Vi börjar nu med att arbeta fram ett mer konkret och tydligt förslag på hur inredningen ska se ut.
  • När allt är klart så installeras och byggs den nya inredningen av våra underentreprenörer. För privatpersoner gäller ROT-avdraget för dessa tjänster.

Offentlig inredning

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av offentliga inredningsprojekt som exempelvis kontor, hotell och bibliotek. Vi vet vilka speciella krav som ställs på offentliga lokaler – tillgänglighet, ergonomi och tålighet är alla viktiga aspekter

Vi hjälper dig med lokalanpassning av offentliga lokaler. Planlösning, val av material och kulörer samt fast och lös inredning.

Vi jobbar med återbruk av befintliga möbler samt väljer från tillverkare som står för god design och kvalitet som håller länge.

Våra tjänster

Planering och design

Detta involverar allt från att skapa grundläggande layouter till att välja rätt material, färger och möblering för att skapa en harmonisk helhet.

Skissning och visualisering

Innan ett projekt påbörjas, arbetar vi med att skissa och visualisera olika idéer för att hjälpa klienten att få en bättre förståelse för hur det färdiga resultatet kommer att se ut.

Material- och möbelval

Valet av material och möbler är en viktig del av vårt arbete. Vi har breda kunskaper om olika material, dess egenskaper och lämplighet för olika miljöer.

Hållbarhet och miljömedvetenhet

En del av vårt arbete är att välja miljövänliga material och designlösningar. Vi har kunskaper om energieffektivitet och hur man kan minska avfallet i ett projekt.

Inredning för kontor – några tips

Ergonomi

Ergonomi är en viktig del av arbetsmiljön och spelar en stor roll i hur produktiva och välmående de anställda är. Några saker att tänka på är höj- och sänkbara skrivbord, justerbara kontorsstolar, rätt belysning och avlastande stöd för handleder.

Utseende

Inredningen på ett kontor ska inte bara vara funktionell utan även ge en professionell och trivsam känsla. Det är viktigt att välja färger som ger en lugn och harmonisk stämning, samt att tänka på detaljer som mattor, växter och konstverk för att skapa en trevlig atmosfär.

Produktivitet

Inredningen bör främja samarbete, kreativitet och fokus hos de anställda. Möblering som tillåter olika typer av arbetsplatser, som exempelvis skrivbord för enskilt arbete och sittgrupper för möten och brainstorming, kan hjälpa till att stimulera olika aktiviteter.

Så här kan vi göra skillnad

Vi arbetar med att gestalta och forma trivsamma och funktionella rum och miljöer utifrån dina behov. Varje bostad eller kontor har sina förutsättningar, varje rum har sina utmaningar och inredningsarkitektens jobb är att hitta lösningar på dessa.

Vi arbetar med helheten i fokus och tar oss an det estetiska som exempelvis färg, form, material, struktur, belysning och akustik. Men i vår roll som inredningsarkitekt ingår också att se till det praktiska i alla projektets led.
Ibland kan det vara svårt att hitta rätt lösningar. Som inredningsarkitekt kan vi göra skillnad med hjälp av genomtänkta, långsiktiga och hållbara val. Vi hjälper dig att hitta den röda tråden, visualisera resultatet och nå ett fungerande slutresultat.

Funktionella miljöer till bra pris

Vi är inredningsarkitekter som skapar miljöer att längtar till! Sedan starten har vi ritat många framgångsrika inredningskoncept. Vår förmåga att leverera snygga, funktionella och trivsamma miljöer till bra pris och i utsatt tid har skapat långsiktiga relationer och många återkommande privat- och företagskunder.

Välkommen att kontakta oss redan idag – låt oss bli din inredningsarkitekt i Göteborg.